Friday, December 30, 2011

Jom join kami kaki belog !

Assalamualaikum !

Tujuan Belog ini dibuat adalah untuk :

1) Promote belog belog yang banyak informasi
2) Promote Blog-blog yang buat perniagaan online
3) Kepada yang gila-shopping-online, boleh la pilih je mane-mane link yang anda nak !
4) Naikkan Traffic blog anda (serba-sedikit)
5) Memudahkan blogger untuk pilih kategori yang korang nak, contoh kauorang nak cari tutorial, boleh klik terus pada kategori "blog tutorial", banyak link di situ untuk rujukan



Kepada yang link nye takde lagi dan berhajat nak letak dekat sini, boleh tinggalkan diruang komen.
contoh ( blog: .http://dzariquelyacollection.blogspot.com/ kategori blog tutorial ) 
nota: kalau kategori yang anda nak tiada, boleh letak dulu nanti kami akan buat kategori tersebut bila dah banyak link terkumpul (^_^)



Blog ini akan dikemaskini sebulan 2 kali, link-link yang sudah tidak wujud akan didelete dan inshaAllah banyak lagi link-link baru akan ditambah dari semasa ke semasa.



Kepada yang sudah tersenarai, tahniah diucapkan (kalau ade yang taknak letak link dia di sini, boleh inform nanti akan di delete serta merta).
dan kepada yang telah tersenarai, anda di tag untuk buat satu post review pasal blog ni :)

Terima kasih,
^_^

15 comments:

amad sarpix said...

http://amadsarpix.blogspot.com/
kategori blog personal

anamizu said...

cik ana blog personal aje ^^

http://diary-kecilku.blogspot.com

Aliah Hanim said...

http://dumppydump.blogspot.com/

hey , can u put mine dkt fashion's hijab. thanks yaww (:

alissa said...

alissa

http://alissa-lisa.blogspot.com/

Putree LaVida said...

http://purpleliciousbaby.blogspot.com/

di mana ya kategori sesuai ? hhehe ^^

Cik Ernyy said...

http://ernynuraiman.blogspot.com

blog personal

Nasih said...

http://nasihsaifullah.com/blog

yang ni boleh letak kategori teknologi.

http://nasihsaifullah.com/the365

yang ni pulak boleh letak kat kategori fotografi.

thanks. :)

Aqilah Nur said...

http://aqilahnur.blogspot.com/
kategori blog personal

deqdeq said...

DeQdEq rasa blog DeQdEq ni kategori personal:
http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/

yang ke-2 ni plak kewangan/perbankan:
http://solusikewangan.blogspot.com/

Encik Tikus said...

aku rasa aku punya blog xd kategori woo

mayang izati ibrahim said...

http://quotationsinspireme.blogspot.com/

you can put it in quotation blog or life tips ;)

http://mayangizati.blogspot.com/

put this as personal blog hehe

and last one is,
http://sincewelovetodaydreams.blogspot.com/

as life story =) Thanks a lot!

sri said...

http://cicakdanlelabah.blogspot.com/

hai.. :)
i buat service blog desin dervice from header and full template makeover :)

eyna-chan said...

http://lazycrazycreation.blogspot.com

huhu..xtau nak letak dlm category ape.. hik2..

n yg nie personal la kowt...
http://eynamnm-eyna.blogspot.com

... THANK YOU~~

ZAHIRAH IBRAHIM said...

http://zahirahibrahim.blogspot.com

er.. i tak tahu lah kategori apa.

mardhiah ismail (: said...

http://dhiahlah.blogspot.com

letak dkt fashion hijab bolehh ke ? :))